sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Tiukille meni


Malli: oma, resorin alussa 2 o 2 n, sitten 3 o 1 n
Lanka: Austerman Royal, himpun yli 100 g

Puikot: 2,5 mm sukkapuikot

Sain nämä juuri ja juuri valmiiksi Sukkasatoon, päättelin langat 31.10. klo 22.25 :)
Nämä ovat miehelleni, tuli just sopivat, seuraaviin sentti lisää terään. Mies pyysi ohuita sukkia, joita voisi talvella pitää kengässä, ja näistä tuli oikein passelit siihen tarkoitukseen. Lanka oli uusi tuttavuus, ja siitä tykkäsin tosi paljon! Pehmeää, tasaista ja helppo neuloa. Sitä meni juuri sen verran yli 100 g, että joutui uuden kerän ostamaan, jos varsista olisi tehnyt vaikka sentin lyhyemmät niin 2 kerää olisi varmasti riittänyt. Mutta koska mies oli niin tyytyväinen, ostan varmasti 2 kerää lisää ja teen toiset samanlaiset! Tuosta langasta tulisi varmasti ihania pitsisukkia myös, lanka hieman "kiiltelee", varmaan mukana olevat silkki ja kashmir sen tekevät. Saa nähdä miten kestää käytössä, uskon kyllä että ihan hyvin, mukana oli myös villan lisäksi polyamidia.


Näihin siskon polvisukkiin tein uudet terät, olivat kuluneet päkiöistä puhki. Lankana Nalle, kuten alkuperäisissäkin, tosin harmaa loppui kesken ja laitoin tuotaa vaaleaa violettia. Olen tehnyt nämä muistaakseni toissa talvena, ja noiden varsien tekeminen oli tuskallista, 2o 2n.....
Ajattelin, että pääsen helpommalla näin ja onpahan jonkun sortin kierrätystäkin tuo. Toivottavasti sopivat, jotenkin noista teristä tuli kapean näköiset, tosin jatkoin tuossa päällä 2o 2n, ja alkuperäisissä oli terä ihan sileää. No huomenna se varmaan selviää, kun sisko saa paketin ja kokeilee.


1 kommentti:

silja kirjoitti...

Ihguu hei!!!Hyvin sopivat ja hyvin lämmittää :)