sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Vain sukkia


Malli: tavallinen 3 o, 1 n, jatkuu terässäkin päällä, ranskalainen kantapää
Lanka: Austerman Royal, 110 g
Puikot: 2,5 mm sukkapuikot

Näiden valmistuminen kesti kun oavt niin tylsät neuloa. Täysin samanlaiset tein miehelle jo aiemmin syksyllä, tykkäsi niistä niinettä tein toiset. Mukavan ohuet, ja käytössä lanka ei ole nyppääntynyt tai muutenkan kärsinyt.



Malli: tavallinen 3 o, 1 n, jatkuu teränkin päällä
Lanka: Online Supersocke Cottage Color 85 g
Puikot: 3 mm sukkapuikot

Tästä langasta tykkään, kivan tuntuinen sukkalanka, ja mukava paksuus. Olen tehnyt viime aikoina melko paljon 2,5 mm puikoilla, joten nämä tuntuovat valmistuvan tosi nopeasti. Väritkin ovat kauniit, vaikka ei ihan omia lemppareita välttämättä. Kun tämän langan näin, tuli heti sisko mieleen, eli hän sai näistä ystävänpäiväsukat.




Malli: tavallinen 3 o, 1 n, myös terän päällä
Lanka: Araucania Ranco, 75 g
Puikot: 3 mm Knit Picksit

Nämä siis olivat jo käytössä ennen kuvausta ja kävivät myös pesussa. Pesin ohjeen mukaan , mutta silti huopuivat/kutistuivat minulle aivan liian pieniksi. Kyllä harmitti! Pidän tästä väristä ja langasta valtavasti, se oli mukavan tuntuista jalassa, ja kauniin kiiltävää. Mutta hankalaksi menee, kun ei ainakanaa meidän pesukonetta tunnu kestävän. Näistä tuli sitten toiselle siskolle ystävänpäiväsukat, hänellä kun on 36-37 numeron jalka.
Kauheasti en sitten kuitenkaan vahingosta viisastunut, sillä viime viikolla tilasin Tityyltä samaista lankaa 2 vyyhtiä :) Täytyy olla vain tarkempi sitten pesun kanssa, tai jos menevät lahjaksi niin ohjeistaa lahjojen saajia hyvin tuossa pesussa.

2 kommenttia:

silja kirjoitti...

Ihanaiset sukkaset! Kovassa käytössä olleet jo!

Anna kirjoitti...

Hyvä kun kelpaa :) joo ja paleleeko pää? En yhtään ihmettele jos palelee kun pipo on tuossa hyllyssä....