perjantai 15. elokuuta 2008

Syksy saa tulla

Vaikka onkin vasta elokuu puolessa välissä, olen varustautunut syksyn sateisiin!
Törmättyäni tällaiseen kuosiin sadetakkiosastolla mitkään keltaiset, siniset ym lapsuudesta tutut rukkaraukat eivät enää innostaneet olleenkaan :) Kotona huomasin, että tekeillä olevat Uptown boot sockit ovat melko samaa väriä kuin takin kuvio, eli hyvin on asia taas mietitty :) Tosin kokonaisuus hieman järkkyy oransseista saappaistani, mutta mahtuuhan syksyyn väriä! Jospa nämä piristäisivät syksyn sateisia aamuja kun pyöräilee töihin. Lisää noista sukista kunhan ovat valmiit...



Ilmoittauduin Aarrevaihtoon tällä viikolla! Ensimmäinen vaihtoni kautta aikojen, ja innolla odotan pakettini kokoamista parilleni, ja tietysti myös sitä millaisen sitten itse saan :) Mukava tutustua salaisesti parin blogiin ja hieman vakoilla häntä ja mieltymyksiään!

Tässä vielä parit kesällä valmistuneet sukat.


Malli: Oak Ribbed Socks Knitting vintage socks-kirjasta
Lanka: Mokkasukka
Puikot: Addin pyöröt 2,5 mm

Malli on erittäin perusyksinkertainen, mutta ei kuitenkaan ihan tylsä. En halunnut hukuttaa tuota kaunista väriä monimutkaiseen kuvioon.



Malli: Gentleman´s fancy socks, Knitting Vintage Socks-kirjasta

Lanka: Schöller&Stahl Fortissima socka
Puikot: Addin pyöröt 2,5

Nämä tein miehelleni, on tykännyt kovasti. Sukista tuli mukavan ohuet ja istuvat. Malli on myös helppo, ja pohjekavennukset oli helppo tehdä ja niistä tuli siistit. Tein nämä aivan ohjeen mukaan, ja koska minulla on ollut tapana oikaista ohjeissa ja muunnella niitä huonolla menestyksellä joskus, mieheni tokaisi sukkia kokeiltuaan "Näköjään joskus myös ohjeita seuraamalla ne sukat onnistuu :)" Jep jep...
Tein samalla langalla ja ohjeella isälleni samanlaiset (kuvia myöhemmin), mutta puikot olivat 3 mm, ja tuli siis hitusen löysemmät.

Nyt toivotan hyvää ja aurinkoista viikonloppua !

Ei kommentteja: