maanantai 11. toukokuuta 2009

Sepe ja sen kaveri



Tässä on Sepe-nalle ja sen tuleva kaveri. Siskon tytöt pyysivät minua tekemään heille nallet, ja sopivan ohjeen löysin nopeasti Ullasta. Värit ovat aivan asiakkaiden toiveiden mukaiset, tuolle keskeneräiselle kaverille ei ole vielä valittu pöksyjen väriä, mutta kaikki aikanaan. Punainen saa varmaan vielä henkselit housuihinsa, vaikka tuntuvat nuo pysyvän ylhäällä ilmankin!

Näitä on ollut mukava neuloa, hieman vaihtelua niihin ainaisiin sukkiin :) Haastavinta oli tuo naaman kirjailu, huonosti asetellut pistot voisivat tehdä ilmeestä kummallisen tai vähintään vihaisen, mutta tuossa ekassa se onnistui mielestäni ihan hyvin, ei tullut nallesta kierosilmäistä ainakaan.
Lanka on 7 Veljestä, puikot 3,5 ja täytteenä jotain askarteluvanua mitä kaapista löytyi.
Samaiset pikkuihmiset tilasivat sitten myös lisää eläimiä. toinen haluaisi kissan ja toinen pingviinin... Katselin tuossa Ravelrystä niin ohjeita ainakin löytyy. Ja kotona on kaikenlaista puuvillalankaa, mistä voisi kokeilla. Tulin siihen tuloseen, että ne ainakin olisi hyvä virkata, nalleakin tehdessä meinasi joskus mennä puikot solmuun kun neljällä puikolla oli yhteensä 20 s :) Mutta Sepen ohje oli selkeä ja mukava neuloa, kiitos siitä Villapallolle!




Ja tämän hurmaavan vyyhdin sain neulovalta ystävältäni lahjaksi. Lanka on kierrätyssilkistä Nepalissa kehrättyä. Tuosta saisi varmasti ihanan huivin. En ole ennen silkistä mitään neulonut, mutta nyt täytyisi löytää joku mukava malli. Tosin lanka itsessään on niin näyttävää, että tuosta varmasti saisi kivan näköisen huivin ihan yksinkertaisellakin mallilla.

Nyt kun Sny-kierros lähenee loppuaan, päätin osallistua Ravelryn väriteemavaihtoon. Näitä paketteja on mukava miettiä ja koota!

2 kommenttia:

silja kirjoitti...

Sepe on magee hemmo!!!Tosin Sepen kaveri vaikuttais äkkiseltään olevan vähä vajavainen :D

Anonyymi kirjoitti...

Kierrätyssilkeille löytyy ohjeita lankaa myyvistä käsityöliikkeistä - yhdestä vyyhdistä saat virkattua vaikkapa rannekkeet, tai kuten itsekin sanoit, siitä saa kauniin huivin!