torstai 21. toukokuuta 2009

Sepen kaveri

Tässä ovat sitten Sepe ja sen kaveri valmiina! Jotenkin tämän harmaan muotoilu ei ihan mennyt kohdalleen, pää on kapoinen ja ilmekin vähän hapan, mutta toivottavasti tilaaja on kuitenkin tyytyväinen. Ja housut on toiveiden mukaiset.




Kumpikin on siis tehty 7 Veljeksestä, puikkoina 3,5 mm sukkapuikot ja 4 mm pyöröt. Täytteenä ihan tarkoitykseen sopivaa vanua.




Tässä vielä Sepe mekko päällä. Työkaveri ompeli kummallekin nallelle samanlaiset kissamekot, jos ne vaikka kuitenkin on tyttöjä :) No, tilaajat saavat päättää missä asusteissa nallet kulkevat. Jos on mekko päällä, villapöksyt käyvät lahkeellisista alushousuista, eikö?
Näitä oli tosi kiva tehdä, eilen surffailin Book Depositoryssä, sieltä löytyi muutama oikein kiinnostava kirja neulotuille ja virkatuille elukoille. Jatkossa voisi kokeilla eksoottisempiakin eläimiä! Mutta en tilaa sieltä mitään ennenkuin edellisen tilauksen kaikki kirjat on tulleet. Yhdestä sain jo rahat takaisin, ja toista vielä odotellaan..... Jälkimmäinen on kyllä ystävälle, mutta samassa tilauksessa siis. Tosin eilen sain sähköpostia, että tuo Classic Knits olisi nyt heillä ja kohta siis minulla, mutta saa nyt nähdä.

Ei kommentteja: