sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Väriteemavaihdon paketti


Vihdoinkin eilen sain käsiini jo alkuviikosta tulleen väriteemavaihdon pektin! Olin matkoilla eiliseen asti, ja mies oli ystävällisesti hakenut paketin postista ja puhelimessa kuvaillut sisältöä :) Mukana oli siis itsetehty kässpussi, hienosti viimeistelty tekijän nimeä myöten, Noron sukkalankaa (haaveissa jo pitkään), kesäinen tiskirätti, karkkia ja purkkaa sekä ristipistoiltava kirjanmerkki! Mukava saada tullainen pieni ristipistotyö, niitä tykkään kesäisin tehdä kun on valoisaakin. Niistä puheen ollen minulla on ollut kesken sellainen isohko ristipistotyo jo yli vuoden, mutta kun ajankohta sen antamiselle lahjaksi hieman meni jo ohin niin se on jäänyt...
ja kuvassa on asiistentti Esso, jonka suosiolla otin kunnolla kuvaan (ei siis tullut paketin mukana) kun kaikissa ottamissani kuvissa mukana oli vähintään häntä tai kuonon pää!
Paketin lähetäjän henkilöllisyys ei ole vielä varmistunut, joten julkaisen sen sitten kun olen varma...
Ja tässä vähän kuvaa parilleni lähettämistä sukista. Ja uskollinen apuri myös mukana. Nuo Succaplokit ovat olleet kissojen mieleen, niissä on varmaan joku niitä miellyttävä tuoksu kun tykkäävät niitä haistella ja jopa nuolla!

Malli: 9 to 5 socks
Lanka: Step Classic vajaa kerä
Puikot: Knit Pro 2,75 mm

Tosi kiva ja helppo malli, ja jälki kuitenkin on kaunista ja ei ihan tavllista. Minula on samalla mallilla tulossa jo kahdet sukat lisää.

Ei kommentteja: