sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Vihdoinkin kuviaEli tässä viimein kuva toukokuun Sny-paketista, sisällön listaus edellisessä postauksessa. Tuo lanka taitaakin olla enemmän siniharmaata kuin pertoolinharmaata, kaunista kuitenkin!
Nämä sukat tein siskolle osaksi 30-vuotislahjaa. Ensimmäistä kertaa edes yritin saada kuivioinnit täsmäämään, ja ihan hyvin onnistui.

Malli: ihan perus 3 o 2 n, resorin alussa 2 o 2 n, varressa 64 silmukkaa
Lanka: Fortissima Socka Mexico, jossa on hevoskastanjaa pehmittämässä. Mukavan tuntuista lankaa neuloa.
Puikot: 2,5 mm Knit Pro´tNämä ovat valmistuneet jo talvella, en vain ole kuvannut. Itselleni tehdyt, en muista silmukkamääriä... En oikein tykkää, kun värit läikittyvät, ja näistä tuli myös hieman liian isot, ja värit tuollaisena yhdistgelmänä särkevät päätä, vaikka noista väreistä erikseen pidänkin. Mutta menevät kotisukkina.
Sukkien sisällä on kuitenkin se paras juttu, nimittäin perjantaina saamani Succaplokit Raverlyn väriteemavaihdon pariltani! Juuri tällaisia olen toivonut, ja kyllä ne toimii hienosti :) Paljon mukavampi kuvata, kun sukat saa kunnolla plokattua, ei tarvitse siihen omia tai kenekään muunkaan jalkoja. Tosin joskus kyllä riippuen mallista pintakuviointi tulee nätisti esille, kun sukat ovat jalassa, mutta nämä ovat siis hieno apuväline. Kiitos parilleni kuka oletkin! En saanut paketista mitään vihjeitä parista, koska ne olivat Succaplokin paketissa :)
Alla vielä vähän heilahtanut kuva, väri on kauniin vihreä.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että tykkäsit! Väri on oikein erikoisväri tilaus, niin toista samanlaista succaplokkia ei kuulemma piakkoin tule näkymään.

Terveisin, Salainen Parisi
P.S. Ja kiitos että pistit Anonyymin kommentoimisen päälle. Saan nyt vähän pommitettua sinua helpommin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Upeat on succaplokit, täytyy myöntää.

muoriska kirjoitti...

*virn*
Minä kävin jo oikeassa paikassa näemmä, tuolloin 9.6.

Kiitos paketista, oli oikein sopiva. Olen jopa kateellinen hyvälle käsialallesi, sukat on ihanat.