torstai 4. kesäkuuta 2009

Viimeinen Sny-paketti

Paketti on tullut jo aikoja sitten, mutta en ole ollut aina samassa paikassa sisällön kanssa kuvatakseni sen, ja nyt ei kuvaustekniikka pelaa...
Salaiseksi ystäväkseni paljastui Savisuti! Kiitos sinulle ihanista paketeista :) Värit olivat aina sävyjä myöten juuri minun silmääni miellyttäviä.
Tässä paljastuspaketin sisältö: 2 vyyhtiä ohuttaPirkka lankaa, väri on sellainen petroolin-harmaa, 3 mm bambuiset sukkapuikot (ensimmäiset bambu-puikkoni!), puikkostoppareita, Pöllö-wc-kyltti, kaunis kortti, elintenluovutuskortteja sekä lelu meidän kissoille. Kissat kaappasivat lelun heti, ja se on jo saanut kyytiä ympäri taloa, eli Arttu ja Esso kiittävät :)
Tuosta langasta ajatelin tehdä elämäni ensimmäisen kolmiohuivin, kunhan löydän jonkun kivan ja helpon mallin!

Jotain valmistakin on, mutta kun ei ole niitä kuvia...

1 kommentti:

savisuti kirjoitti...

Hei, sinulle on ollut hauskaa koota peketteja kun värimaailmamme ovat melko samanlaisia, tykätään samoista väreistä. Ajattelin viimeisiä lankoja ostaessa Lankakomeron blogissa olevaa kevtpäiväntasaus-huivia, käypäs katsomassa, on siellä ohje siihen ja on kaunis. Teen sitä parasta aikaa itse mustasta langasta jonka ostin samalla kun sinulle ne turkoosinharmaat. On tosi hyvät ohjeet, kokeilepas sitä neuloa! :o) Kiva jos kissatkin tykkäsivät hiirestä!